سمپاشی کارخانه مواد غذایی علیه مگس

مگس‌ها حشراتی هستند که در بین مواد غذایی به شدت یافت می‌شوند چرا که تغذیه آنها از طریق این مواد صورت می‌گیرد همچنین در مکان‌هایی که بوی گندیدگی و مواد گندیده و آلوده نیز وجود داشته باشند مگس ها نیز در آنجا حضور دارند و با فرا رسیدن فصل تابستان تعداد آنها افزایش می‌یابد در واقع بوی مواد غذایی و خوراکی باعث جذب مگس‌ها می‌شود به همین دلیل کارخانه‌های مواد غذایی از جمله مکان‌هایی هستند که مگس‌ها به شدت در آنجا جولان می‌دهند و از آنجایی که مگس‌ها در محیط‌های آلوده با مواد آلوده تماس پیدا می‌کنند ورود آنها به محلی مانند کارخانه تولید مواد غذایی بسیار غیربهداشتی است چرا که این حشرات به محصولات و مواد اولیه آنها اصابت پیدا می‌کنند و این امر می‌تواند موجب بروز بیماری‌هایی چون اسهال در افرادی شود که از محصولات کارخانه مورد نظر مصرف کرده باشند.آوای سلامت البرز با چندین سال سابقه درخشان در امر سمپاشی کارخانجات غذایی در کنار شما خواهد بود تا بهترین و پاک ترین مکان ها را برای شما عزیزان ایجاد نماید.
 
برای دریافت مشاوره با شماره 09197257810 تماس حاصل نمایید.

راهکارهایی برای جلوگیری از شیوع مگس

  • نصب محافظ‌ها و پوشاندن درب و پنجره‌ها و درزهای محیط کارخانه مواد غذایی برای جلوگیری از ورود مگس‌ها قبل و حتی بعد از انجام سمپاشی
  • استفاده اصولی از سموم مایع و جامد
  • عدم باز بودن درب‌ ظرف‌های غذایی که در کارخانه تولید می‌شوند.
  • معدوم کردن زباله‌های تولید شده توسط کارخانه یا هر زباله دیگری در نزدیکی کارخانه
  • استفاده از روش‌های جدیدی چون کاغذ و چسب مخصوص حشره کش یا دستگاه‌های پیشرفته و جدید برقی برای از بین بردن مگس‌ها
  • ترکیب یک الی دو درصد سم و ده درصد قند با آب و استعمال آن در محل‌هایی مانند دیوار و پایه میز و صندلی و … موجود در کارخانه مواد غذایی
  • استفاده از روش امولسیون یا سوسپانسیون در داخل یا سطح زباله‌های تولیدی کارخانه مواد غذایی به منظور لاروکشی و دفع و از بین بردن مگس‌ها
سمپاشی کارخانجات غذایی علیه مگس

نکات مهم در سمپاشی کارخانه مواد غذایی علیه مگس‌ها


سمپاشی کارخانه‌های مواد غذایی به دلیل امکان اصابت سموم به مواد غذایی باید با نهایت دقت صورت گیرد به همین دلیل مستلزم رعایت نکاتی است از جمله:
  • ابتدا قبل از اقدام به سمپاشی محیط کارخانه مواد غذایی بایستی همه مواد غذایی تولید شده در پوشش قرار گیرند یا اینکه از محل خارج شوند.
  • به دلیل احتمال معلق بودن ذرات سموم در هوای محیط بهتر است تا چندین ساعت تولید متوقف شود زیرا ممکن است این ذرات به درون بسته بندی محصولات نفوذ کنند.
  • سمپاشی کارخانه مواد غذایی علیه مگس‌ها بهتر است در ساعاتی خارج از ساعات اداری صورت گیرد زیرا با کوچکترین برخورد سموم با کارگران و تماس کارگران با محصولات فاجعه رخ خواهد داد.
  • با پایان یافتن سمپاشی کارخانه مواد غذایی علیه مگس باید اقدام به زدودن لاشه حشرات نمود.

هزینه سمپاشی کارخانجات غذایی علیه مگس

به طور کلی باید گفت که مگس‌ها آلودگی را با خود حمل می‌کنند و آن را از جایی به جای دیگر انتقال می‌دهند و به دلیل اینکه این آلودگی‌ها با سلامت انسان به شدت ناسازگار هستند نفوذ آنها به مواد غذایی خطرات جانی به همراه خواهد داشت پس حذف مگس‌ها از کارخانه‌های مواد غذایی ضامن سلامت انسان‌ها و مصرف کنندگان آن کارخانه است.